Vælg selv jeres aktiviteter hos Give Action og Event

Hos Give Action og Event har vi gjort det let for jer at sammensætte jeres helt eget program med de aktiviteter, som I ønsker. Vores byg-selv-dag giver jer mulighed for at vælge de aktiviteter, der passer bedst til jeres gruppe og jeres ønsker og behov.

Det gælder uanset om I kommer i forbindelse med et polterabend, for teambuilding, som virksomhed, for at holde fødselsdag, eller noget helt femte. I har altid selv muligheden for, selv at vælge, hvad I har lyst til at prøve. Vi hjælper naturligvis også gerne med at sammensætte en pakkeløsning, hvis I ønsker dagen planlagt af os.

Vi har et bredt udvalg af sjove og udfordrende aktiviteter herunder Pitbike, Bow Combat, stokkekamp, tømmerflådebygning, ringridning og meget mere. I kan vælge lige de aktiviteter i synes er sjovest, og så sammensætter vi et dagsprogram til jer.

Vi hjælper jer gerne med at sammensætte det perfekte program til jeres gruppe, hvis I ønsker vejledning.

Så hvis I ønsker at sammensætte jeres helt eget program med aktiviteter, er Give Action og Event det helt rigtige sted for jer. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder, og lad os hjælpe jer med at få den dag fyldt med gode oplevelser og actionfyldte minder.

Kontakt os for at booke en dag med action og oplevelser.