Pitbike race

Motocross på nogle små 110cc Honda motocross maskiner. Crossmaskinerne kan benyttes af børn helt fra 10-års alderen og op til voksne. Sikkerheden er i top, banen er rettet af, og der udleveres hjelme. I får en erfaren instruktør, som giver jer en grundig instruktion inden løbet går i gang.

Der kan køres ”Le Mans” eller ”almindelig grandprix løb”

I Le Mans er man er 2 til 3 personer, der deles om en crosser, og selv sørger for udskiftning i selve heatet. Der køres opvarmningsløb på 10 minutter, hvorefter første heat vare 15 minutter efterfulgt af andet heat på 15 minutter.

I Almindelig grandprix løb deler man ikke sin crosser med nogen. Her køres der 5 minutters opvarmning og efterfølgende to heats på 10 minutter.

Et pitbike event tager typisk mellem 1,5 – 2 timer i alt.

Uanset hvilken løbstype du vælger, så kan du altid få en ekstra tur, hvis der er luft til mere. Her får du nemlig meget mere for pengene end ved et Gokart event.

Til slut kommer du på podiet, og der er champagne til vinderen og medaljer til 1., 2. og 3. pladsen Det er muligt at tilkøbe store pokaler eller statuetter.

Vi kan også tilbyde at komme ud til jer med vores crossere, hvis I har et egnet sted. Det kan være en mark, hvor vi opstiller nogle kegler.

Kontakt os så kan vi strikke et løb sammen, som passer til netop jer!

Hvis man kunne give 10 stjerner så fik i det.
sikke et fedt arregement I havde arrangeret, drengene havde den fedeste dag. Tak for den oplevelse. vi kommer HELT sikkert igen. 🏁
Fedeste sted, god stemning og god vært 👍 fede maskiner i god stand og fed bane!
Her er kan du virkelig få en fed oplevelse i højt tempo, alle aktiviteter er godt instrueret og udstyret er nyt, der er plads til grin og motor støj indrettet med plads til alle sider.
du får sikkert en vild oplevelse