Aktiviteter hos Give Action & Event

Hos Give Action og Event tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter til teambuilding, firmaevents eller firmaarrangementer, polterabend, en dag med venner eller en fødselsdag. Vores aktiviteter er perfekte til at skabe uforglemmelige oplevelser, der er fyldt med action, sjov og fællesskab.

Pitbike
Hos Give Action og Event kan du prøve kræfter med vores Pitbike-bane. Med vores Pitbikes får du mulighed for at opleve fart og spænding, når du kører rundt på vores bane. Det er en fantastisk aktivitet, hvor du racer mod dine venner eller kollegaer.

Bow Combat
Bow Combat er en helt ny og unik aktivitet, hvor du kan udfordre dine venner eller kolleger i en sjov og spændende kamp. Det er i grove træk paintball uden maling og blå mærker, men i stedet med bue og pil.

Tømmerflådebygning
Tømmerflådebygning er en fantastisk aktivitet, hvor du og dit hold skal samarbejde om at bygge en tømmerflåde, der kan bære minimum halvdelen af holdet. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der kræver teamwork og kreativitet.

Øvrige aktiviteter
Udover aktiviteterne nedenfor tilbyder vi også små, sjove aktiviteter såsom “tovtrækning”, “slå søm i” og flere små aktiviteter af cirka 15 minutters varighed. Læs mere her.

Se nogle af vores anmeldelser:

Hvis man kunne give 10 stjerner så fik i det.
sikke et fedt arregement I havde arrangeret, drengene havde den fedeste dag. Tak for den oplevelse. vi kommer HELT sikkert igen. 🏁
Fedeste sted, god stemning og god vært 👍 fede maskiner i god stand og fed bane!
Her er kan du virkelig få en fed oplevelse i højt tempo, alle aktiviteter er godt instrueret og udstyret er nyt, der er plads til grin og motor støj indrettet med plads til alle sider.
du får sikkert en vild oplevelse
Et herligt sted med et fantastisk værtskab samt masser af sjov og spænding for alle.
Kan varmt anbefales🥳🥳
Havde en fed dag med super gode og sjove aktiviteter, gode instruktioner og god service👍 Vi kommer igen en anden gang😀
En super god oplevelse at holde polterabend hos Give Action & Event. Fede aktiviteter og super dygtige instruktører – TAK☀️